Praktisch

bij Sam heeft 30-40 deelnemers. Per jaar hebben we vier bijeenkomsten op een zaterdag en één weekend van vrijdagavond tot zondagmiddag. Verder word je ingedeeld in een regionale groep, die steeds tussen de bijeenkomsten door bij elkaar komt. Daar kun je het aangebodene samen in een kleinere kring verwerken.

Je inschrijving is telkens voor één kalenderjaar, en aan het einde van dat jaar kun je beslissen of je wilt doorgaan. Om alle thema’s van het programma één keer mee te maken heb je drie jaar nodig. Maar veel deelnemers blijven langer dan drie jaar.

Alle zaterdagse bijeenkomsten zijn in de Ichtuskerk, Grote Haag 154, ‘hartje’ Amersfoort en een klein kwartier lopen van het station. Ze duren van 10:00 uur tot ongeveer 15:30 uur. Het weekend wordt gehouden in bezinningscentrum Emmaüs in Helvoirt.

In 2023 doe je mee bij Sam voor € 250,-. Dit is inclusief het weekend. De kosten mogen geen probleem voor je zijn: Voor deelnemers met een kleine beurs hebben we altijd een passende oplossing kunnen vinden.

Oud-deelnemers die graag een losse cursusdag willen meemaken zijn welkom voor € 20 per dag. Op de gastendag is de toegang vrij voor iedereen.