Weekend, 10-12 mei, “Geestelijke begeleiding”

Nikolaas Sintobin
foto Jaco Klamer

“Geestelijke begeleiding”, het thema van ons weekend in 2019: Wat gebeurt er met mij op mijn weg met God ? Hoe oefen ik, vind ik, houd ik het vol? Ingeleid door Nikolaas Sintobin, Jezuïet en internetpastor.

Nikolaas is geboren in Brugge en studeerde rechten, criminologie, financiële economie en notariaat. Na enkele jaren als jurist gewerkt te hebben, sloot hij zich aan bij de sociëteit van Jezus. Hij studeerde filosofie en theologie in Parijs en werd na tien jaar gewijd als priester. Hij was actief in Parijs, in Antwerpen, in Chili en sinds 2013 in Amsterdam, waar hij trekker is van het Internetdepartement Platform voor Ignatiaanse spiritualiteit van de Jezuïeten in de Lage Landen. Nikolaas heeft veel ervaring opgedaan met geestelijke begeleiding.

 

 

Categorie: archief.